cserjék

2010.10.29. 09:06

KEDVES KUTYATULAJDONOSOK!!!

 XIII. Kerületi Környezetgazdálkodási Kft. az ősz folyamán megmetszette a futtatóban lévő cserjéket. A metszés eredményeként a bokrok túl alacsonyak lettek, mely balesetet okozott néhány kutya esetében.

Környezetgazdálkodási Kft. nagyon-nagyon sajnálja az esetet, és elnézést kér minden érintettől, de őket a jó szándék vezérelte.

Egyik gazdi kérte, szedjék ki a cserjéket, de azt pótolni nem biztos, hogy valamikor is tudják.  A bokrok tavasszal ismét kihajtanak, és nagyon hamar elérik az eredeti méretűket.  Kérik, legyünk addig türelemmel!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luna meg Én 2010.10.29. 13:55:44

A probléma nem a türelemmel van, hanem azzal, hogy balesetveszélyes. Bármilyen türelmes vagyok is, ha a kutyám egy nagy futás közben beleesik a bokorba és felnyársalja magát, biztos, hogy elpattan a cérnám.
süti beállítások módosítása