Csányi Vilmos előadása

2010.07.09. 21:55

Sziasztok! Ezt a meghívót kaptam. Én, ha tudok elmegyek.

 

Gombe 50 - Ünnepi előadás

 
Időpont: 2010. július 14. 18:00.

Helyszín: ELTE TTK Déli Tömb :: 1117 Budapest, Pázmány P. sétány 1/c. :: D-0-821 terem

A 2010-es év hatalmas mérföldkövet jelent a Jane Goodall Intézet (JGI) és alapítója, Dr. Jane Goodall számára. Goodall, aki napjaink egyik világszerte elismert főemlőskutatója, természetvédője és ENSZ békenagykövete, ötven évvel ezelőtt lépett a Tanganyika-tó partjára azon a helyen, melyet ma Tanzánia Gombe Nemzeti Parkjanként ismerünk. Az általa itt folytatott úttörő munka, melyet a csimpánzok viselkedéskutatásának területén végzett, felbecsülhetetlen értékű eredményt adott a tudományos kutatásnak és jövőképe globális méretű küldetéssé fejlődött, melynek célja, hogy az emberek képesek legyenek megváltoztatni a világot minden élőlény jobb sorsa érdekében.

Ezt a karriert ünnepelendő tart Csányi Vilmos professzor, Magyarország egyik legelismertebb etológusa nyilvános előadást a Jane Goodall Intézet magyarországi szervezete, a Rügyek és Gyökerek Egyesület és az ELTE Etológia Tanszék szervezésében az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az előadásra a belépés ingyenes. 

http://janegoodall.hu/gombe50/unneples_magyarorszagon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása